Jeg interesserede mig tidligere meget for at lave hjemmesider i min fritid, og det resulterede i en del sider.
Nedenfor ses et udvalg af disse hjemmesider, hvor en del nu ikke længere er aktive.
 
www.jens-joergen-andersen.dkwww.jens-joergen-andersen.dk
Hjemmeside med præsentation af firmaet "Tømrermester Jens Jørgen Andersen".
Siden eksisterer ikke mere.
www.egif-badminton.dkwww.egif-badminton.dk
Officiel hjemmeside for Erritsø Badminton. Udover at udvikle siden, fungerede jeg også i en årrække som webmaster på hjemmesiden. Der var til siden udviklet en meget indholdsrigt cms del med onlineopdatering til hjemmesiden, hvor flere af klubbens medlemmer havde adgang til en eller flere dele heraf. Hjemmesiden var en de mest sete badminton hjemmesider i Danmark.
Siden er i dag lavet totalt om af et professionelt firma.
www.team-fredericia.dkwww.team-fredericia.dk
Siden var officiel hjemmeside for Team Fredericia Badminton, som er/var en overbygning til Erritsø Badminton og Fredericia Badminton Club. Udover at udvikle siden, fungerede jeg også i en årrække som webmaster på hjemmesiden. Der var til siden udviklet en meget indholdsrigt cms del med onlineopdatering til hjemmesiden, hvor flere af klubbens medlemmer havde adgang til en eller flere dele heraf. Hjemmesiden var en de mest sete badminton hjemmesider i Danmark.
                             Siden eksisterer ikke mere.
www.badmintonstore.dkwww.badmintonstore.dk
Netbutik med salg af primært Yonex badmintonudstyr til private, og med mulighed for betaling med danske og internationale betalingskort. Der er til siden udviklet en meget indholdsrigt cms del med onlineopdatering til hjemmesiden, hvorigennem bl.a. alle varegrupper og varer inkl. billeder håndteres.
www.team-faaborg.dkwww.team-faaborg.dk
Hjemmeside der præsenterede brødrene Jesper og Martin Faaborg Jensen og deres badmintonliv. Der var til siden udviklet en cms del, der gjorde det muligt for ejerne af siden selv at opdatere næsten alt på hjemmesiden.
Siden eksisterer ikke mere.
www.fredericiasportsklinik.dk/testwww.fredericiasportsklinik.dk
Hjemmeside der præsenterede Fredericia Sportsklinik, som var en klinik for manuel terapi, og dens behandlingstilbud. Der var til siden udviklet en cms del, der gjorde det muligt for ejeren af siden selv at opdatere næsten alt på hjemmesiden.
Siden eksisterer ikke mere.

side 1 | 2   

forside familie ferier web diverse
Copyright © 2007-2019: H-C Jakobsen